Hallo allemaal,

Donderdag 1 maart j.l. was de ALV van de NPB Oost, waar onze voorzitter, Hans Hakvoort, aftredend en niet herkiesbaar was. Ik was benaderd met de vraag of ik deze functie zou willen overnemen, nadat ik bij de OR-verkiezingen 9 stemmen te kort kwam om met voorkeursstemmen in de OR te komen.

Sinds donderdag 1 maart 2018 heeft u allen dus een nieuwe voorzitter, en ik zal me in deze mail even voorstellen.

Ik ben Erik Rottink, 56 jaar, geboren in Enschede en sinds 1 augustus 1978 bij de politie. Na een half jaar Haaksbergen als schrijver C-2 of zoiets heb ik de opleidingsschool in Apeldoorn gedaan. Omdat er geloot moest worden kwam ik, uitgeloot bij Zwolle, terecht in district Roermond. Ik heb vier mooie jaren in Limburg gewerkt en gewoond.

Sinds 1984 werk ik in Rijssen en nu is dat Basisteam Twente West. Ik ben daar nu OCP-er en doe nog een deel de beschikbaarheidsdiensten. IK ben verder nog TCO-er en omdat we gaan nieuwbouwen in ons BT waar een bouwcommissie voor nodig is, zit ik ook nog in die bouwcie.

In de medezeggenschap heb ik met name ervaring in de onderdeels-comissie Basis Politie waar ik de laatste jaren voorzitter van was, en ik heb geholpen bij diverse cao-acties. Over de cao zometeen nog iets meer !!

Ik ben getrouwd en heb een dochter en twee zoons. (18, 9 en 7 jaar) Naast het voorzitterschap van de NPB-Oost ben ik nog penningmeester ben een andere club; jeugdbegeleider bij de jeugd van de wielervereniging Holten en probeer ik nog wat tijd te vinden om wat aan genealogie (stamboomonderzoek) en mijn postzegels en munten te besteden.

Ik wil voor jullie als leden van de afdeling Oost bereikbaar en aanspreekbaar zijn. Mail of bel me dus gerust, maar heb er alsjeblieft ook begrip voor dat ik (met name de telefoon) niet altijd direct (be-) antwoord. Ik ga mijn best doen maar het zal ongetwijfeld veel tijd kosten.

Oproep cao!

De komende tijd zal ook jullie inzet belangrijk zijn om druk te zetten op de werkgever ! Wil jij in jouw team voor ons aanspreekpunt zijn en/of wil jij ook straks als het nodig is helpen in het actiecentrum?

Meld je dan aan bij onze secretaris, Marjan Mellendijk, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij de app van de NPB al op je diensttelefoon gezet? DOEN!

Deze houd je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en als je een vraag hebt krijg je binnen twee dagen antwoord.

Tot ziens,

Erik Rottink

ErikRottink

27 november 2018

3e NPB OostNL Jubilarissendag in Enschede

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Vandaag was de derde jubilarissendag van 2018 in de Grolsch Veste in Enschede. Na de…
27 oktober 2018

Afvaardiging bondsraad

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Op de uitvraag van het afdelingsbestuur voor de bondsraad afvaardiging hebben vier kandidaten zich gemeld.…
11 oktober 2018

55+ dagen in Twello in volle gang

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Het is een erg mooi locatie in Twello waar de 55+ dag van de afdeling…
25 september 2018

Uitleg CAO akkoord - Veelgestelde vragen!

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Klik op onderstaande link om bij de veel gestedle CAO vragen te komen die gesteld…
04 september 2018

2e NPB OostNL Jubilarissendag in Zutphen

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Vandaag was de tweede jubilarissendag van 2018 in Zutphen. Na de ontvangst met koffie en…
17 juli 2018

Afdelingen NPB Oost NL en NPB LE op de Nijmeegse 4 daagse

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

De afdelingen hebben net als voorgaande jaren de handen ineengeslagen en staan met de NPB…
22 juni 2018

Huldiging jubilarissen NPB Oost Nederland 2018

in Nieuws

by Marco Sondermeijer

Huldiging jubilarissen NPB Oost Nederland 2018. In 2018 heeft de NPB Oost Nederland 124 jubilarissen,…

 

 

Nieuwsbericht

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei a.s. treed de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) in werking en moeten wij aangeven hoe de privacy binnen onze organisatie gewaarborgd is. Hiervoor hebben wij een privacy verklaring opgesteld die u op deze website kunt lezen. Mocht u nog vragen hebben kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor de privacy verklaring

Actief voor de vakbond?

Wil jij actief bijdrage voor jouw collega's?
Misschien is actief zijn voor de NPB afdeling wat voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden zich in te zetten voor de collega's.
Er is plek voor individuele belangenbehartigers, belastinginvullers, kaderleden/contactpersonen maar ook voor bestuursfuncties binnen de afdeling.

Heb jij wel oren naar een van deze werkzaamheden laat je dan vrijblijvend informeren door een van ons. Kijk op info-afdelingsbestuur voor de telefoonnummers (zichtbaar na het inloggen op de website)

Uiteraard krijg je voor iedere functie een op maat gemaakte interne opleiding georganiseerd via het hoofdkantoor in Utrecht.

Blog

 • Actie gezamelijke RAC's Oost Nederland en politieacademie Marco Sondermeijer 03-09-2018 17:20:35

  Vandaag ( 3 september) is er een actie geweest die georganiseerd is vanuit het RAC Oost Nederland en de Politieacademie.Op de A1 is minister Grapperhaus gespot door onze onopvallende motoreenheid van het VHT Oost Nederland. Zij hebben samen met enkele opvallende motoreenheden de minister begeleid...

  Lees meer...

 • Krom als een hoepel Marco Sondermeijer 13-04-2017 22:05:01

  Na jaren van stilstand was het dan eindelijk zover bij de afdeling arrestantentaken Oost-Nederland. Er werden vacatures opengesteld voor de functie medewerker beveiliging (schaal 6). Dat was goed nieuws voor de collega’s bij de parketpolitie die al jaren coördinerende werkzaamheden verrichtten en daar...

  Lees meer...

 • Morele Jeuk! Rob Andringa (Hoofdbestuurder NPB) 11-03-2016 20:02:48

  De nieuwe politie-CAO is een feit; het eerste gevolg was afgelopen maand zichtbaar op de salarisstrook. Een mooi moment om het belang van de vakbonden bij de totstandkoming van dat afsprakenpakket nog eens te onderstrepen. Ik heb op dat punt enig recht van spreken, want ik was (nauw) betrokken bij de...

  Lees meer...

NPB Agenda

26-03-2019 | 00:00 uur
Bondsraadvergadering
18-04-2019 | 10:00 - 12:30 uur
Kaderoverleg afd. bestuur + NPB OR leden
18-04-2019 | 12:30 - 15:00 uur
Bestuursvergadering Arnhem
7-05-2019 | 00:00 uur
Bondsraadvergadering
16-05-2019 | 09:30 - 15:00 uur
Bestuursvergadering + werkbezoek Tiel
16-05-2019 | 16:30 - 20:00 uur
Jubilarrissendag Rhenen

Banner nieuw lid Cash for Cops XL 20190313 v2


FB100x100pngTw100x100png